Kino Pleme / Live Soundtrack

Built with Berta.me

 1. 23.3.2018. ćemo u okviru Kontakt konferencije predstaviti naš novi sajt, neke od prethodnih soundtrackova ("Sovjetski svemirski program") i izvesti novu verziju soundtracka za kratki film "Astronauti" Valerijana Borovčika. Isto veče moći ćete da čujete i muziku Lenhart Tapes i Trifuna.

   

  O KONTAKT  konferenciji: 


  Od 21. do 24. marta na nekoliko poznatih lokacija u Beogradu biće održana Kontakt konferencija, koju čine panel diskusije, izložbe, koncerti…

  Prva Kontakt konferencija proizišla je iz potrebe umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti.

  Proizišla je iz potrebe stvaranja jasne infrastrukture u muzičkom biznisu i brisanja kulturnih granica u regionu, jer su muzički festivali glavni turistički adut balkanskih zemalja, a muzički turizam postaje sve popularniji u evropi i svetu.

  Učesnici na Kontakt konferenciji i ove godine su predstavnici najznačajnijih festivala iz regiona, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno tlo za razvoj muzičke industrije.

  Na panel diskusijama (Samoodrživost festivala, Samofinasirajući i finasirani kulturni centri i klubovi…) govoriće predstavnici festivala ali i klubova i drugih koncertnih prostora. Učestvovaće i muzičari, novinari, organizatori…