Kino Pleme / Live Soundtrack

Built with Berta.me

 1. Live Soundtrack 29 | Ekspresija atavizma | CZKD, 13.10.2017.

  Magma Trakt, Flesh Community, Mija Milović, Andrija vs motus.lumina


 2. Magma Trakt

  soundcloud

   

  Prazni rituali hipotetičkih antitehnoloških religija, koje trapavo izvodi rašljar hobista iz Beograda Nikola Vitković [Alone in Heaven, putopisi...]..

   

  Svira muziku za film: Patrick Bokanowski – La femme qui se poudre (FR, 1972, 18’)


 3. The Flesh Community

  facebook / bandcamp

   

  The Flesh Community je mračni elektro sastav iz Beograda, aktivan od 2013. Inspirisani širokim spektrom zvukova urbane melanholije, od punk-a preko dark-wavea pa sve do trapa i techna, stvaraju novu vrstu blues muzike za nemirne duše.

   

  Svira muziku za film : David Lodge – La Comtesse du Castiglione (FR, 2000, 14’)


 4. Mija Milović

  soundcloud

   

  Mija Milović je vokalistkinja, dirigentkinja hora i muzičarka iz Danske koja spaja eksperiment i performans art, pravi nikotonične tehno bitove, neobične verzije gamelana i melanholične ljubavne pesme. Članica je sastava KVINDEBANDET, SAV, Dirty Nun Tekno Crew i The Holy Couple

   

  Svira muziku za film : Piotr Dumala – Sciany (PL, 1987, 8’)


 5. motus.lumina vs Andrija - audiovizuelni performans

  facebook

   

  Motus Lumina je dizajn kolektiv iz Buenos Ajresa koji se bavi dizajnom unutrašnjih i spoljnjih stejdževa, vi-džejingom, animacijom, interaktivnim dizajnom, videomapiranjem, AV projektima i muzikom. Stvaraju interaktivne vizuelne projekte integrisane sa zvukom, podacima i bilo kojim tipom digitalnih uređaja. Motus Luminu je osnovao Temel Hüseyin Kuru a.k.a VJ Vidbeat (Istanbul) i Claudia Hiroki (Buenos Aires). Od februara 2015.Motus Lumina kreira projekte za mnoge umetnike, muzičare, festival i umetničke kolektive širom sveta.

   

  Andrija Čugurović je novo ime lokalne eksperimentalne tehno scene, čije trake karakteriše vrlo energična i kompleksna ritmička struktura bliska IDMu sa euforičnijim udarcima tehna, neobične i povremeno industrijalne teksture i semplovi, ali i povremeno melodičniji sint momenti. U okviru ovog nastupa predstaviće vam svoj novi materijal i trake. Soundcloud. 

 6.  

  Foto galerija :

 7.  

  Filmski program :

 8.  

  Patrick Bokanowski – La femme qui se poudre (FR, 1972, 18’)


  „Narativ“ filma je takav da generiše svakakva čitanja, od diskursa o lepoti i maskama do metakomentara o Francuskoj revoluciji...a snoviđajne i košmarne sekvence se samo nižu..
  .

 9.  

  David Lodge – La Comtesse du Castiglione (FR, 2000, 14’)


  "Ovaj nadrealistički košmar od filma je inspirisan fotoportretom iz 1855 godine i likom poznate kurtizane tog doba, a koristi se magičnim trikovima ranih filmova da bi stvorio jezivu i mističnu atmosferu. "

 10.  

  Piotr Dumala – Sciany (PL, 1987, 8’)


  "U “Zidovima” poljski animator stvara klaustrofobičnu atmosferu zatvorske ćelije ili detektivske “kutije”…Prožeta egzistencijalističkim tonovima i reminiscentna na čudne, napuštene gradskim ambijentie u slikama De Kirika njegova umetnost je refleksivna i uznemiravajuća… "

 11.  

  Isečak sa A/V performansa : motus.lumina vs Andrija

  Andrija Čugurović & Motus.Lumina Belgrade from motus.lumina on Vimeo.